bezoek ons ook op:

“SponsorKliks,

Vrijwilligerswerk
Omdat het draaiend houden van een sportvereniging vrijwilligerswerk is, verwachten we van alle leden een bijdrage. Naast spelen en trainen zul je dus op zijn minst ook zaaldienst of scheidsrechter zijn bij wedstrijden. Natuurlijk kun je ook trainer of coach worden, of in het bestuur gaan zitten. Er zijn allerlei klussen binnen de vereniging die vragen om de inzet van de leden.

Zaal-/velddienst
Door het groeiende aantal jeugdteams is het bijna niet haalbaar om alleen de senioren en de A-jeugdleden in te delen voor de zaal-/velddienst.
Daarom doen we ook een beroep op de ouders van de B-, C- en D- jeugd om mee te rouleren in de zaal-/velddiensten.

Dit houdt in:
  • dat ouders worden ingedeeld bij de wedstrijden van hun eigen kind;
  • dat ouders altijd als het mogelijk is samen met een seniorlid zaal/velddienst doen;
  • dat dit de seniorleden zal ontlasten en de betrokkenheid van ouders bij Celeritas zal vergroten.

• Per jaar zijn er gemiddeld 10 thuiswedstrijden. Dit betekent dat je 1 à 2 keer per jaar zal worden ingedeeld. Voor de lager spelende teams is het aantal thuiswedstrijden minimaal 12, waarvan 5 veld- en 7 zaalwedstrijden. In het clubblad kun je lezen wanneer je aan de beurt bent voor het draaien van een zaal-/velddienst. Daarnaast zal de coach dit opnemen in het rijd-/wasrooster. Als met name ouders van jeugdleden ernstige bezwaren hebben tegen het ingeroosterd worden bij het rijden en wassen, en tegen het draaien van een zaal-/velddienst, dan horen wij dat graag.

Scheidrechters
    De thuiswedstrijden van de B-jeugdteams en lager worden door onze eigen seniorenleden en/of jeugdspelleiders geleid. De wedstrijden van de seniorenteams en A-Jeugd worden geleid door gediplomeerde scheidsrechters die door de handbalbond worden toegewezen. Ook Celeritas is verplicht om gediplomeerde scheidsrechters te leveren. Alle scheidsrechters moeten een cursus moeten volgen. Mocht je interesse hebben om te fluiten, of heb je een vader of moeder met handbalervaring die hierin geïnteresseerd is, meld je dan bij de Contactpersoon Scheidsrechters: Ingrid Bakker (tel. 06-37614828; e-mail: imjbakker@gmail.com).

Oud Papier
    Een van de andere klussen waarvoor wij vrijwilligers nodig heben, is het ophalen van het oude papier. De opbrengsten hiervan zijn voor Celeritas een belangrijke bron van inkomsten.Een vaste groep mensen zet zich elke laatste zaterdag van de maand in voor de club door het ophalen van het oud papier. Alle hulp is welkom.

Wil je informatie, een keer meehelpen of wellicht meerdere keren, neem dan contact op met Ingrid Bakker (tel. 06-37614828; e-mail: imjbakker@gmail.com) of Mariska Edelbroek (tel. 06-428 877 40; medelbrk@hotmail.com)